Системи за видеонаблюдение

Видеонаблюдението е изключително достъпно и разпространено днес. Приложението му с цел охрана на собствеността и имуществото са доказани и привлекателността на системата за видеонаблюдение на жилище е все по-голяма. Монтирането на система за видеонаблюдение в офиса, освен повишаване на сигурността Ви гарантира и по -висока концентрация на служителите Ви. На пазара има стотици фирми вносители на техника за видеонаблюдение и още повече монтиращи такива. 

Нашият дългогодишен опит в тази сферата ни показа, че лидера в това е именно Hikvision. Работим предимно с тях, като това не изключва и използването на други производители като Dahua и Bosch например.

Hikvision е водещ световен доставчик на IoT решения, чиято основна компетентност е видеонаблюдението. Hikvision има повече от 40 000 служители, над 19 000 от които са R&D инженери. Компанията ежегодно инвестира над 9% от годишните си приходи от продажби за научноизследователска и развойна дейност за продължаване на продуктовите иновации. Hikvision създаде цялостна система за научноизследователска и развойна дейност на няколко нива, която включва всяка операция - от научни изследвания до проектиране, разработване, тестване, техническа поддръжка и сервиз. Екипите за R&D работят в световен мащаб, включително центрове  в Монреал, Канада и Лондон, Великобритания, както и осем града в Китай.

Отличните характеристики и високото технологично ниво прави продуктите на Hikvision отличен избор за редица приложения, където се изисква постигането на висококачествен цифров запис и богати възможности за пренос на сигнала през LAN/Internet мрежи.

Референции за високото качество на продуктите са инсталациите на Hikvision в над 50% от спортните съоръжения и сгради за Олимпийските игри в Пекин през 2008 г, в международното летище Charles de Gaulle в Париж, в лондонското метро, във високопланинската железница Qinghai-Tibet (най-високопланинския жп проект в света).

Hikvision дължи успеха и разрастването си на иновативните продукти за видеонаблюдение с богата функционалност, които предлагат решения за вертикална интеграция и доброто обслужване съобразено с глобалните изисквания на всеки местен пазар. В допълнение към системите за видеонаблюдение компанията разработва и предлага и безжични системи за сигурност, контрол на достъп, видео домофони, мрежово оборудване и термовизионни системи.

 

За повече информация посетете сайта на производителя: www.hikvision.com

 

 

 

 

Свържете се с нас

Не се колебайте да ни изпратите запитване за Вашия проект.

С натискане на бутона Вие потвърждавате, че се съгласявате да ползваме бисквитки по време на престоя в сайта.