Модулни WIFI системи

Изграждането на системи за безжичен достъп до интернет става все по-разпространено и наложително. Използването на обикновен рутер започва да е недостатъчно, освен за малки помещения и офиси. За да може да се постигне покритие на сгради и големи открити и закрити площи е нужно да се обърне внимание на това как да се постигне оптимален резултат. Все повече навлиза използването на така наречените Точки за Достъп или AP (Access Point). Има различни и немалко производители, които вече предлагат на широкия пазар такъв тип устройства. Предимството е, че може да се изгради система с множество такива точки и впоследствие да бъде разширявана. Устройствата са развити до такава степен, че могат да се поддържат множество клиенти към мрежата без това да оказва влияние на скоростта на интернета на Вашето устройство. Използването на такъв тип система, позволява да бъдат създадени няколко или само една мрежа. Когато сте свързани към някоя от мрежите, Вие автоматично използвате точката за достъп с най-силен сигнал. Предимството е, че това се случва без Вие да го забележите по някакъв начин.

Опитът на нашата компания не е малък и отново залагаме на определен производител, а именно Ubiquiti.

Ubiquiti Networks е американска компания, основана през 2005 година. Офертата на производителя включва главно безжични устройства, проектирани специално за малки и средни предприятия. Най-често използваните продукти са от сериите Unifi, airMAX и airFiber - перфектна комбинация от най-новите технологии с приложни свойства и изгодна цена. Надеждна поддръжка за потребителите, ефективно елиминиране на проблемите с връзката. Висок комфорт и интуитивна работа, минималистичен, характерен за производителя, специфичен дизайн, това са причините, поради които продуктите стават все по-популярни сред потребителите, осигурявайки им високо качество във фирмата и у дома.

Устройствата Ubiquiti се отличават с много уникални функции, като например регулиране на честотната лента (качване / сваляне на данни), PPPoE клиент, регулиране ширината на канала (5/10/20 MHz) и QoS за качество на услугата 802.11e. Интересна функционалност на устройствата е също така Software Development Kit (SDK), която позволява програмно модифициране и адаптиране на оборудването за специфичните нужди на клиента.

Продуктите Ubiquiti са базирани на трайни компоненти, които в съчетание с новаторския подход гарантират изключително, трудно достижимо качество. Благодарение на своите характеристики, продуктите отговарят на очакванията и на най-взискателните потребители.

Свържете се с нас

Не се колебайте да ни изпратите запитване за Вашия проект.

С натискане на бутона Вие потвърждавате, че се съгласявате да ползваме бисквитки по време на престоя в сайта.