Създаване на достъп за нерегистрирани потребители на приложението Ajax
16 Септември, 2022 # Сигурност

Ajax Systems вече предоставя нова възможност за добавяне на потребителски пароли за хора, които не са регистрирани и не притежават акаунт в приложенито на системата Ajax.

В подробните настройки на кода е възможно да добавите и код за принуда за същия потребител, да промените името на потребителя, неговия ID, както и правомощията, които лицето има, например в случай на система с няколко групи, кои групи могат да бъдат управлявани от този потребител. По-долу кодът може да бъде деактивиран или напълно премахнат от системата.
Досега беше възможно да се използва или една обща клавиатура, или частни кодове, но само за потребители, които са регистрирани в системата Ajax.
Потребителските кодове вече се задават в самата настройка на Hub, а не в настройката на клавиатурата, така че всички системни клавиатури могат да използват допълнителните кодове, независимо от това къде първоначално е въведен кодът.
След въвеждане на кода се изпращат известия, съдържащи и името на потребителя, както и известия до мониторинг центъра със зададения  ID етикет.

Свържете се с нас

Не се колебайте да ни изпратите запитване за Вашия проект.

С натискане на бутона Вие потвърждавате, че се съгласявате да ползваме бисквитки по време на престоя в сайта.