Невидима завеса, която предпазва прозорците, вратите и вашият имот от крадците
08 Юли, 2022 # Сигурност

Ajax MotionProtect Curtain е безжичен детектор за движение с леща завеса, която работи на големи разстояния и тясна зона за откриване. Този детектор с леща завеса ефективно защитава собствеността от нарушителя и действа веднага щом крадецът влезе в защитената зона. Може да се използва на закрито (бели, така и черни детектори в зависимост от външния вид на интериора), а откриването се извършва в обхват до 11 м или до 6 м с включена опция за нечувствителност към домашни любимци.

 

Няма значение колко бързо се движи нарушителя, тича или се движи бавно, защото веднага щом се появи в полето на видимост, Ajax MotionProtect Curtain получава сигнали от два PIR сензора, сравнява ги и веднага предупреждава за всяка атака. Откриването на опасността на време също определено допринася за правилното позициониране на този детектор. 

 

Можем да го поставим на:

Къщата Важно е да сме наясно за проникването на крадец колкото е възможно по-скоро - този детектор няма да позволи на крадците да се приближат към вратата или прозорците тихо или да влязат на терасата, дори ако районът не е ограден.
Апартамент В апартаментите на първия и последния етаж често се прониква през прозорците и балконите - ако Ajax MotionProtect Curtain е на фасадата, аларма ще бъде подадена, преди крадецът да влезе в сградата.
Офис Този детектор може да се постави и вътре в обекта, независимо дали е хоризонтален, вертикален или под ъгъл - сензорът ще наблюдава всички подстъпи през деня или нощта, без да реагира на хората в защитената зона.

 

Като едно от приложенията ще споменем музеи - можете да се движите свободно в помещенията с инсталирания детектор, но веднага щом стигнете до защитения обект, алармата ще се активира. Системата Antimasking гарантира, че Ajax MotionProtect Curtain работи правилно през деня и нощта, и ако детекторът е блокиран, боядисан или облепен, устройството незабавно изпраща алармен сигнал.

 

Свържете се с нас

Не се колебайте да ни изпратите запитване за Вашия проект.

С натискане на бутона Вие потвърждавате, че се съгласявате да ползваме бисквитки по време на престоя в сайта.