Мониторинг на въздуха с Ajax LifeQuality
04 Февруари, 2023 #

Аякс Системс представя LifeQuality, умен датчик за качеството на въздуха комбиниращ медицинска прецизност и професионална технология за сигурност. Устройството предоставя на потребителя данни за количеството въглероден диоксид, температурата и влажността на въздуха в помещението.

LifeQuality е специално проектиран за изчерпателен и прецизен анализ на качеството на въздуха. Датчикът е снабден с акселерометър, който отчита кога устройството е преместено на друго място и SmartBracket, която улеснява монтирането му на стена във всяка стая или офис. LifeQuality се захранва с батерии с живот до три години, така че можете да го поставите навсякъде, независимо от наличието на контакт в близост.

Висока точност на измерване

LifeQuality използва най-качествените сензори за отчитане на данните от околната среда. Това са сензори използвани в професионално медицинско оборудване за най-точното измерване на концентрация на въглероден диоксид, влажност и температура.

Мониторинг чрез мобилна апликация

Индикаторите за качеството на въздуха са видими в приложението на Аякс заедно с информацията от охранителните и автоматизирани устройства. В допълнение освен в приложението, светодиодната индикация на устройството мигновенно докладва за нивото на въглероден диоксид. Само с докосване на логото на Аякс индикацията светва жълто, червено или лилаво ако концентрацията на въглероден диоксид превишава зададената норма.

Ajax LifeQuality

 

Автоматични сценарии

С помощта на LifeQuality, Ajax Relay и Socket, професионалния инсталатор може да изгради система с автоматичен контрол на температурата. Като част от системата на Аякс LifeQuality може да управлява автоматизираните устройства като WallSwitch, Relay и Socket. Това дава възможност на голям брой устройства да бъдат включвани и изключвани в зависимост от промените на температурата и качеството на въздуха.

Свържете се с нас

Не се колебайте да ни изпратите запитване за Вашия проект.

С натискане на бутона Вие потвърждавате, че се съгласявате да ползваме бисквитки по време на престоя в сайта.