Когато сигурността стане изкуство – Ajax
08 Юли, 2022 # Сигурност

Ajax Systems (международна компания с RnD & Manufacturing в Украйна) създава професионални системи за сигурност от 2011 г., съчетавайки инженерни иновации, собствено ноу-хау и технологичен дизайн. Повече от 40 инженери, компютърни специалисти и специалисти от различни отрасли участват в разработването на нови продукти и решения, от които 5 са патентовани в САЩ.

Резултатът са решения за безжична защита от Ajax, които са надеждни като кабелни (Grade2), осигуряват напълно ново ниво на информационно съдържание за крайния потребител и гъвкавост в работата на инсталатора и работят под големи натоварвания (честота 868MHz, двупосочна комуникация , работен обхват до 2 000 метра в открито пространство) с едновременен финес (живот на батерията на детектора до 7 години) и размер (могат да бъдат свързани до 100 устройства на един "хъб").

Всички решения на Ajax са предназначени да посрещнат три целеви групи с напълно ново ниво на възприятие и опит при използването на охранителната система. Естетиката и дизайна са първата от тях, защото те обичат функционалния, красив и модерен външен вид, където професионалните предизвикателства на охранителната система не притесняват естетиката на продукта. Крайните потребители искат решение направо от кутията, но без разочароваща технология. В резултат на това, продуктите на Ajax са опростени, проектирани така, че да бъдат колкото е възможно по-интуитивни и да осигуряват работа както с всяко друго популярно устройство. Понастоящем инсталаторите и техническите охранителни компании са доволни от функциите, които са важни за тяхната работа, като надежден CMS, резервни копия, устройства против фалшифициране и нови нива на обслужване и контрол (специално мобилно приложение за инсталатори).

Ajax

Всичко, което можем да кажем е, че продуктовата линия Ajax е създадена, за да бъде обичана от потребителите и професионалистите да й се доверят. Основните предимства на безжичните решения на Ajax са:

  • QR Code - Бързо и лесно добавяне на периферни устройства към системата, като прочетете QR кода, който се намира на всяко устройство.
  • RTSP видео верификация - Възможност за свързване на RTSP видео потоци от почти всяка IP камера към приложението за смартфони на Ajax и гледане на живо през него.
  • GEOFENCE - При активиране на паника, правилното местоположение на GPS се чете от мобилното приложение. Също така активира напомняне за включване / изключване на системата при напускане / влизане в защитената зона с мобилното устройство (чрез инсталираното приложение).
  • Лесна употреба - използване на мобилни приложения (iOS / Android) или уеб браузър: Ajax Security System е приложение за крайни потребители и приложение Ajax PRO: Инструмент за инженери, специалисти по техническа защита.
  • Скорост на инсталиране - устройствата не трябва да се сглобяват или разглобяват, тъй като се монтират директно както ги изваждате от опаковката.
  • Модерен софтуер - автоматични надстройки до по-нови версии, настройки за работа от отдалечено местоположение, интуитивен интерфейс.
  • Защита - вградена резервна батерия, предотвратяване на откриването и заглушаването, криптиране с AES стандартно шифроване и GSM канал като резервен.
  • Jeweler pротокол - Надеждно свързване на устройства до 2000 м открито пространство с едновременна икономия (живот на батерията на детектора до 7 години).
  • Свързване с център за дистанционно управление чрез LAN / GPRS протокол.

Ajax

Свържете се с нас

Не се колебайте да ни изпратите запитване за Вашия проект.

С натискане на бутона Вие потвърждавате, че се съгласявате да ползваме бисквитки по време на престоя в сайта.