Детекторите за движение Ajax вече са с функция за снимки по заявка!
18 Ноември, 2022 # Сигурност

Нова линия Ajax MotionCam (PhOD) и MotionCam Outdoor (PhOD), детектори за движение с камера за визуална проверка при аларма вече е достъпна за поръчки.

Новите модели детектори вече могат да правят снимки по заявка на потребител, или при задействане на алармата от всяко друго устройство в системата. PhOD детекторите се продават отделно и имат специални маркировки върху опаковката и в приложението.

Потребителят на системата Ajax вече може да ограничи достъпа до снимките в настройките за поверителност. Нови настройки за поверителност са налични с актуализираното приложение Ajax и OS Malevich 2.13.

Функция при поискване за професионалисти
Функцията „Снимка при поискване“ не само помага на крайния потребител да провери дали всичко е наред в обекта, но също така е предназначена за професионална употреба. Новите детектори позволяват на доверените PRO потребители да правят снимки, за да проверят алармените събитията за целите на наблюдението или да конфигурират камерата по време на инсталацията.

 Ajax PhOD

 

 

 

Снимка по сценарий
С актуализацията на OS Malevich 2.13.1, PhOD детекторите могат да правят снимки, когато други системни устройства като пожароизвестители, детектори за теч, детектори за отворени врати ,са активирани, както и когато е натиснат паник бутонът.

 Ajax PhOd

Свържете се с нас

Не се колебайте да ни изпратите запитване за Вашия проект.

С натискане на бутона Вие потвърждавате, че се съгласявате да ползваме бисквитки по време на престоя в сайта.