Алармена система за мобилност с Ajax Hub 12V
08 Юли, 2022 # Сигурност

Осигурете на вас и вашето семейство сигурна и безгрижна почивка с мобилна алармена система Ajax 12V HUB. Докато се наслаждавате  на времето си на плажа,  доказаната система за борба с кражбите на Аякс, заедно с новия мобилен 12V HUB, ще защитите вашата движима собственост.

Възможностите за използване са многобройни, от яхти и лодки, каравани, кемпери и камиони, до съоръжения, задвижвани със слънчева енергия, т.е. възможността за захранване на системата от външна батерия (съоръжения без постоянен източник на енергия, като например строителни обекти).

Ajax Hub 12V

Ajax Hub 12V

AJAX 12V HUB (AJAX HUB 12V BL и AJAX HUB 12V WH) променят системата от 220VAC на 8-20VDC захранване, което постига мобилността на алармената система. С използването на SIM карта вместо LAN връзка, 12V HUB позволява системата да бъде инсталирана на някое от изброените съоръжения или превозни средства.

По-долу е дадена таблица за консумацията на енергия на системата при работа с 12VDC или ако захранването се захранва от външна батерия:

 

Ajax Hub 12V

За да се получи стойността на възможната продължителност на външната батерия, е необходимо да се раздели капацитета на батерията с определената консумация на системата в зависимост от посочените параметри. Например, ако батерията на 40Ah се използва за захранване и системата е направена с HUB2, който използва само GSM модул, за да установи връзка, системата ще има енергийна автономност от приблизително 1200 часа (40Ah / 0.033A = 1,212 часа). 

Свържете се с нас

Не се колебайте да ни изпратите запитване за Вашия проект.

С натискане на бутона Вие потвърждавате, че се съгласявате да ползваме бисквитки по време на престоя в сайта.