Ajax Hub 2 - Интелигентен контролен панел, поддържащ детектори с фотоверификация
08 Юли, 2022 # Сигурност

С HUB2 няма да ви се наложи да живеете под наблюдението на охранителни камери, за да знаете какво е задействало аларма за движение. Подобно на първото поколение, Hub 2 защитава вашата частна собственост от взлом, пожари и наводнения. Но за разлика от своите предшественици, новото централно устройство на Ajax потвърждава алармите за движение с поредица от анимирани снимки от детектори MotionCam. HUB2 контролира вашата сигурност, а не личния ви живот.

HUB2 управлява до 100 устройства на системата за сигурност Ajax: детектори за движение, отваряне, счупване на стъкло, пожар и течове, както и клавиатури, релета, Socket-и и бутони за паника. И с двата слота за сим-карта, Hub 2 може да се използва дори на отдалечени места, където интернет връзката е нестабилна. Например в селска къща или в ски курорт.

Защита от всякакъв мащаб

HUB2 е система за контрол на домове, офиси, магазини или дори промишлени съоръжения. Контролният панел може да управлява до 100 Ajax детектори и устройства на разстояние до 2.000 метра. И това не е ограничението - разширителят на радиосигнала ReX увеличава зоната на покритие на хъба до 16 км².

Ajax Hub 2

Свържете се с нас

Не се колебайте да ни изпратите запитване за Вашия проект.

С натискане на бутона Вие потвърждавате, че се съгласявате да ползваме бисквитки по време на престоя в сайта.