AJAX Button: Поискайте помощ с едно щракване
08 Юли, 2022 # Сигурност

Ajax „Button“ е паник бутон към безжичната система за сигурност Ajax. Бутонът незабавно предава сигнали към HUB-a на разстояние до 1300 м от него. Позволява на потребителите да подадат безшумни или звукови аларми и е снабден със защита от случайно задействане.

“Button” може да се използва за защита на частни домове, офиси, супермаркети, магазини, обменни бюра и банки. Устройството се инсталира лесно на всяка повърхност, а може да се носи на китка или колие. Устойчив е на прах и водни пръски и има ниво на защита IP54.

Интелигентната комуникация гарантира доставката на аларма
В случай на спешност, при натискане на бутон, той ще изпрати незабавен алармен сигнал на HUB-a, последващ със зелено мигане, за да посочи успешна доставка. Бутонът за паника Ajax комуникира с HUB-a, използвайки радио протокол Jeweler. След като подаде аларма, ще видите зелено мигане. Jeweler криптира всички предадени данни. В случай на смущения  или заглушаване на радио сигнала, Ajax системата превключва радиочестотата и уведомява вас, както и охранителната компания за ситуацията.

Ajax Button се регистрира в системата чрез сканиране на QR код чрез мобилното приложение AJAX.

Свържете се с нас

Не се колебайте да ни изпратите запитване за Вашия проект.

С натискане на бутона Вие потвърждавате, че се съгласявате да ползваме бисквитки по време на престоя в сайта.